Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přílohové brambory opékané se zelím a slaninou

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 877 kJ /
1 405 kcal
Bílkoviny11,73 g
Tuky126,44 g
Vláknina10,25 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,42 g
Sůl6,00 g
Sacharidy51,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané brambory nakrájíme na větší kousky. Slaninu nakrájíme na kostičky, přidáme kousek sádla a společně s cibulí opečeme. Přidáme brambory, ochutíme a opečeme do zlatava. Krok 2: Zelí scedíme, prohřejeme na jiné pánvi a smícháme s bramborami. Můžeme ho hned přidat k bramborům, ale opatrně promícháváme, aby se brambory moc nerozbily. Krok 3: Dochutíme solí a pepřem. Podáváme k pečenému masu, kachně nebo jitrnicím a jelítkům. Můžeme polít výpekem z masa.

Zveřejněno 1. 3. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přílohové brambory opékané se zelím a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BGAJ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přílohové brambory opékané se zelím a slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BGAJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
brambory se zelím, opékané brambory, opečené brambory se zelím, opékaná jitrnice, opekane brambory se zelím a uzeným, brambory se zelim a slaninou, brambory se slaninou a zelím, pečené brambory se zelím a slaninou, opékané brambory s cibulí, zelí na anglické slanině, přílohové brambory s masem, brambory opékané, opékané zelí, opékané brambory s anglickou slaninou, opekane jitrnic, bramboráky se zelím, brambory se zelim na pánvi, opékané bramborové bramborové noky se zelím, recepty z brambor, brambory se zelím recepty

Suroviny:
brambory, zelí sterilované, slanina anglická, cibule, sádlo, sůl, pepř, cukr

Přidat fotografie receptu