Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje oblíbené zeleninové karbanátky

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 328 kJ /
795 kcal
Bílkoviny112,99 g
Tuky29,50 g
Vláknina7,36 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 422 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy15,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme mleté maso, nastrouhaný celer a petržel a vejce. Dochutíme solí, pepřem, červenou paprikou. Vše dobře promícháme a tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance s červenou uzenou paprikou. Krok 2: Smažíme na oleji dozlatova. Osmažené karbanátky klademe na ubrousek, abychom je zbavili přebytečného oleje. Krok 3: Podáváme s bramborami nebo s kaší.

Zveřejněno 4. 3. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje oblíbené zeleninové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pWv6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje oblíbené zeleninové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pWv6

Marie

Tématické fráze:
zeleninove karbanátky, zeleninové karbanátky-recept, zeleninový karbanatek, zeleninové karbenatky, zeleninový karbanátek recept, recept na zeleninové karbanátky, zeleninové karbanátky recept, karbanátky se zeleninou, recepty zeleninove karbanátky, zeleninový karbenátek, zeleninové karbanátky recepty, recept, zeleninový karbanátek, karbanatky zeleninove, zeleninovy karbanatky, karbanatek se zeleninou, recept na zeleninové karbenatky, recepty na zeleninové karbanatky, recepty na mleté vepřové maso, karbanátek se strouhanou zeleninou, recept zeleninový karbanátek

Suroviny:
maso vepřové mleté, petržel, vejce, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu