Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 833 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 48,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 0,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme dressing. Smícháme majonézu s medem, solí, pepřem, citronovou šťávou a hořčicí.
Krok 2: Bagetku rozřízneme, pomažeme dressingem, poklademe rukolou, lososem, cibulí na kolečka a opět dressingem potřeným na horní bagetce.
Krok 3: Přiklopíme a můžeme servírovat. Nejlepší je, když použijete bagetku na dopékání a máte ji krásně křupavou.
Zveřejněno 18. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr pohoštění s lososem v bagetce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzR5
Moje poznámka
Fofr pohoštění s lososem v bagetce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VzR5
Nejnovější recepty
Kuřecí stehno a pečený květák se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Zelánky
Přidáno před 3 hodinami
Holandský sýrový salát podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Přidáno před 9 hodinami
Koláč z rýžové mouky s citronovou polevou
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky na slanině, česneku a majoránce
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Tivkov369 před 32 minutami
Bačův plněný řízek
1Marketa2 před 45 minutami
Hruškové muffiny s kakaem
1Marketa2 před 48 minutami
Paštika z kuřecích jater
Kristinaaa před 1 hodinou
Kynutý makový závin
Estrella před 2 hodinami
Pomazánka z nivy
Harym před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Michaelka93 před 2 hodinami
Salát z kysaného zelí s červenou řepou
kimil před 2 hodinami
Polévka z rybího filé s koprem
brtna před 4 hodinami
Tématické fráze:
top recepty slané pohoštění,
recepr na bagetu,
bagetky s lososem,
bagetky s lososa,
recepr pomazánka s lososem ve vlastní šťávě
Suroviny:
losos,
rukola,
cibule červená,
majonéza,
med,
sůl,
pepř,
hořčice dijonská
Komentáře