Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková bruschetta

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hosta hosta

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 862 kJ /
1 162 kcal
Bílkoviny35,77 g
Tuky79,54 g
Vláknina30,07 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,50 g
Sacharidy72,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pevný květák pokrájíme na centimetrové plátky - opatrně, tak, aby se růžičky nerozpojily. Rozložíme na plech vyložený pečícím papírem a potřeme směsí oleje, uzené papriky, česneku a soli. Krok 2: Pečeme asi 30 minut (asi tak na 170 st.), potom opatrně pomocí lopatky obrátíme, znovu potřeme zbytkem kořeněného oleje a dopečeme z druhé strany. Krok 3: Na talíři květákové řezy potřeme červeným pestem a posypeme sýrem.

Zveřejněno 21. 3. 2017

Poznámka autorky hosta

Pesto jsem narychlo udělala na pánvi ze sušených a čerstvých rajčat, olivového oleje, česneku a bazalky. Přílohou byly celerové brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková bruschetta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w63m

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková bruschetta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w63m

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Moc pěkné :yes:

:yes::yes:<3

Tématické fráze:
bruschetta recept, bruschetta s paprikou recept, květákové karbanátky

Suroviny:
květák, olej olivový, paprika sušená uzená, česnek, sůl, pesto, sýr nastrouhaný

Přidat fotografie receptu