Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Živáňská z jednoho pytle

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 073 kJ /
2 168 kcal
Bílkoviny184,90 g
Tuky126,19 g
Vláknina15,89 g
Cholesterol 714 mg
Sodík 2,29 g
Sůl5,64 g
Sacharidy67,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso a zeleninu nakrájíme na větší kousky a dáme do mísy. Krok 2: Přidáme našprtaný česnek a všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vše dáme do předem připravené pečící folie (sáčku), na omyté a na plátky cca 2,5 cm nakrájené nevařené brambory. Krok 3: Pečeme na 220 stupňů cca 30 (u vepřového 45) minut, pak odstřihneme vršek a pečeme ještě 5 -10 minut.

Zveřejněno 27. 3. 2017

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Živáňská z jednoho pytle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BG5n

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Živáňská z jednoho pytle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BG5n

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
živáňská do pekáče, živáňská pečeně do pekáče, zivanska recepty, živáňská, živánská v pekáči, recept živanska, živáňská recept, top recepty zivanska, živáňská z jednoho hrnce, živáňská v hrnci, domácí živáňská, živáňská z pekáče, recepty živáňská, pitle, živáňská ve na folii, živánská v pečícím sáčku, živánská pečeně z pekáče, našprtaný česnek, hovězí pečeně z pečícího sáčku, živáňská pečeně v pekáčku

Suroviny:
prsa kuřecí, klobása, slanina anglická, cibule, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, česnek, brambory, hořčice kremžská, olej, sůl, pepř, koření, vejce

Přidat fotografie receptu