Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 073 kJ / 2 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,90 g |
Tuky | 126,19 g |
Vláknina | 15,89 g |
Cholesterol | 714 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 5,64 g |
Sacharidy | 67,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a zeleninu nakrájíme na větší kousky a dáme do mísy.
Krok 2: Přidáme našprtaný česnek a všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vše dáme do předem připravené pečící folie (sáčku), na omyté a na plátky cca 2,5 cm nakrájené nevařené brambory.
Krok 3: Pečeme na 220 stupňů cca 30 (u vepřového 45) minut, pak odstřihneme vršek a pečeme ještě 5 -10 minut.
Zveřejněno 27. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Živáňská z jednoho pytle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BG5n
Moje poznámka
Živáňská z jednoho pytle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BG5n
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 6 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 53 minutami
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 1 hodinou
Piškotový beránek
Pajkujka před 2 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 2 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 2 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 2 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 3 hodinami
Holandské řízky
Lucek před 3 hodinami
Tématické fráze:
živáňská do pekáče,
živáňská pečeně do pekáče,
zivanska recepty,
živáňská,
živánská v pekáči,
recept živanska,
živáňská recept,
top recepty zivanska,
živáňská z jednoho hrnce,
živáňská v hrnci,
domácí živáňská,
živáňská z pekáče,
recepty živáňská,
pitle,
živáňská ve na folii,
živánská v pečícím sáčku,
živánská pečeně z pekáče,
našprtaný česnek,
hovězí pečeně z pečícího sáčku,
živáňská pečeně v pekáčku
Suroviny:
prsa kuřecí,
klobása,
slanina anglická,
cibule,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
česnek,
brambory,
hořčice kremžská,
olej,
sůl,
pepř,
koření,
vejce
Komentáře (8)