Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí ďábelské tousty

Připravte si do zásoby pikantní zavařeninu na ďábelské tousty, která dodá každému soustu výraznou a neodolatelnou chuť. Tato jedinečná směs kombinuje sladkost zralých rajčat s pikantními tóny paprik a koření, čímž vytváří dokonalý doplněk pro vaše oblíbené tousty, sendviče či jiné pochoutky.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 348 kJ /
5 819 kcal
Bílkoviny199,00 g
Tuky337,66 g
Vláknina127,60 g
Cholesterol 487 mg
Sodík 6,89 g
Sůl16,00 g
Sacharidy457,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Veškeré suroviny pomeleme a dáme na 90 minut vařit. Krok 2: Směs plníme do skleniček a zavařujeme asi 30 minut. Krok 3: Necháme vychladnout a skladujeme v chladu a temnu.

TIP: Top 7: Pomazánky na topinky - oblíbené recepty

Zveřejněno 31. 3. 2017

Poznámka autora krkovicka.x

Používám na topinky, tousty, pizzy a pod maso. Není nutné podlévat, jen občas zamíchat, zelenina pustí dosti šťávy, která se musí stejně zredukovat, aby směs byla hustější.

http://www.facebook.com/jivex

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí ďábelské tousty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qWNR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí ďábelské tousty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qWNR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

Vyzkoušela jsem a naprosto famózní. Děkuji za tento recept. :yes:

Pokud produkt obsahuje maso, je nutné zavářet 2 hodiny. Já dělám něco podobného a zavařuji plně ponořené ve vodě 2 hodiny.

dadulka111: A mohu se zeptat na důvod, pomleté maso je již tepelně upravené 1,5 hodiny, poté se ještě za tepla dá do skleniček a 1/2 hodiny zavařuje. Dělám to tak již mnoho let a moje maminka dvakrát tolik let jako já :-)

Milada V. 31. 3. 2017 15:43
Recept se mi líbí a určitě bych ho chtěla zkusit. :yes: :yes: :yes:
Nejsem si ale jistá, zda stačí, aby se maso zavařovalo jen 30 minut.

Milada V.: veškeré suroviny i s masem se vaří v hrnci 90 minut, 30 minut je dostatečných na chycení víčka.

Tématické fráze:
domácí tousty, recept na dábelské tousty, domácí tousty na topinky, ďábelské toasty recept, dabelske tousty, domácí toasty, recept na domaci tousty, domácí masové tousty, recepty dábelské tousty, ďábelské tousty recept, ďábelské tousty recept, domácí zeleninové tousty, ďábelské tousty recepty, dabelsky tousty recept, ďábelské tousty recepty na topinky, domácí ďábelské toasty, ďábelské toasty, zelenina na tousty, recepty na dabelske toasty, ďábelské tousty recept na topinky

Suroviny:
bůček vepřový, rajče, cibule, paprika, feferonka, česnek, sůl, cukr, sádlo

Přidat fotografie receptu