Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Doba přípravy 2 dny a 3 hodiny

2 dny a 3 hodiny

Suroviny

Porce: 8-10

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 029 kJ /
3 353 kcal
Bílkoviny145,00 g
Tuky297,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 4,59 g
Sůl1,00 g
Sacharidy25,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pragandu, vodu a cukr smíchám a naliji na bůček vcelku a pár menších kostek, které jsem z něj odkrojil, hnětu rukou tak dlouho, až se tekutina vpije do masa. Krok 2: Přidám koření, bylinky dle vlastní chuti, promíchám a naplním šunkovar (napřed velký kus bůčku podél stěn a potom doprostřed kostky). Krok 3: Zavřený šunkovar dám do lednice na 48 hodin a potom vařím na 80 °C dosažených ve středu masa jednu hodinu.

Zveřejněno 2. 4. 2017

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgZ5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgZ5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Marie Švarcová 7. 4. 2017 16:41
:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:<3

libor stržínek 7. 4. 2017 11:21
poradí mi někdo kde koupím pragandu?

libor stržínek: např. v drogeriích Teta:-)

Tématické fráze:
šunkovar recepty, bůček v šunkovaru, recepty pro šunkovar, bůčkový závin, paštika v šunkovaru, závin z bůčku, šunkovar recept, paštika ze šunkovaru, tlačenka v šunkovaru, buckova rolada v sunkovaru, recepty na šunkovar, paštika z šunkovaru, tlacenka ze šunkovaru, recepty sunkovar, recepty na paštiku z šunkovaru, bůček z šunkovaru, bůček ze šunkovaru, bůčková paštika šunkovar, recept na šunkovar, sunkovar pastika

Suroviny:
bůček, praganda, koření, cukr moučkový,

Přidat fotografie receptu