Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perkelt Balatonfüred

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 529 kJ /
2 277 kcal
Bílkoviny78,66 g
Tuky206,15 g
Vláknina9,32 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,50 g
Sacharidy24,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na dohněda na sádle restované cibulce, špeku a na plátky nakrájeném česneku, dám zatáhnout ze všech stran bůček, okořeněný v čabajkovým kořením. Krok 2: Přidám rajský protlak a sladkou papriku, promíchám, přidám žampiony pokrájené na čtvrtky a podliji mírně vývarem. Zadělám alobalem a dám do trouby na cca 60 minut při 200°C. Krok 3: Odstraním alobal, přidám zbylé suroviny a peču ještě 30-40 minut při 230°C. Pokud je potřeba, podlévám a dokořením dle chuti. Nezahušťovat, vyvařit do požadované hustoty.

Zveřejněno 3. 4. 2017

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perkelt Balatonfüred

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pq4y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Perkelt Balatonfüred

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pq4y

Komentáře (6)

Tak Krkovička a peče z bůčku, to jsou mi věci !!!! ;-):-D:-D
Vypadá to parádně, přidávám bodík, ukládám a asi dneska jdu na to <3:yes:

Marie Švarcová 9. 4. 2017 11:28
:yes::yes::yes: opět parádní <3

Moje nervy :-D :yes:

Jana Dorazinová-Remková: :-D:-D:-D

Moc se na to pěkně kouká,až se sliny sbíhají:yes::-*:-K

Paráda:-!: yes: <3

Tématické fráze:
perkelt, perkelt recept, recept na perkelt, recept perkelt, perkel, perklet, perkelt z bučku, maďarský perkert, perkel recepty, porkelt, perklet recepty, uzený perkelt, maďarský kuřecí perkelt, recep perkelt, perkeklt, parkelt, perkert, perkrelt, perkelt - recept, perketl

Suroviny:
bok vepřový, špek, sádlo, klobása, cibule, žampióny, kapie červená, paprika čerstvá zelená, česnek, rajče, cibulka jarní, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, sůl, pepř, koření čabajkové, feferonka čerstvá, vývar vepřový

Přidat fotografie receptu