Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinigret po mém (salát z červené řepy) + lokše

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Seagull-petr

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 244 kJ /
536 kcal
Bílkoviny35,55 g
Tuky27,57 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 932 mg
Sodík 412 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy34,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vinigret:
Na másle dáme změknout mraženou zeleninu, necháme vychladnout a smícháme s ostatními ingrediencemi. Dochutíme podle chuti. Krok 2: Lokše:
Uvařené brambory nastrouháme a smícháme s hladkou moukou, děláme placky za pomoci válečku a smažíme je bez oleje na pánvičce, případně na plotýnce.

Zveřejněno 10. 4. 2017

Poznámka autora Seagull-petr

Není to přesný Vinigret podle ruského receptu, ale je to výborný. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinigret po mém (salát z červené řepy) + lokše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3mL4

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinigret po mém (salát z červené řepy) + lokše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3mL4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
salát z červené řepy, řepa lahůdková, mražená červená řepa, vinigred z cervene repy a brambor, recepty salát z červené řepy, ruský salát z červené řepy, červená řepa vařená salát, salát z červené řepy vařené, venigret, hořčice z červené řepy, vinignet, venigret recepty, salát z červené řepy s bramborem ruský, hl salat, ruský recept z červené řepy,brambory

Suroviny:
máslo, řepa červená, cibule červená, vejce, brambory, hořčice, tatarská omáčka, sůl, pepř, cukr moučkový, brambory, mouka, sůl, bylinky

Přidat fotografie receptu