Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ruské pirohy

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gallischek gallischek

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 973 kJ /
4 535 kcal
Bílkoviny226,66 g
Tuky70,32 g
Vláknina32,40 g
Cholesterol 733 mg
Sodík 407 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy732,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Asi 0,5 kg mouky zaděláme s vodou a kvasnicemi. Poté se těsto nechá v teple kynout. V průběhu kynutí ho dvakrát nebo třikrát srazíme měchačkou.
Po vykynutí se těsto vyválí se zbylou moukou. Krok 2: Nádivku připravíme následujícím způsobem: Vařené hovězí maso umeleme, přidáme smaženou cibulku, pepř, sůl, muškátový oříšek a nadrobno rozsekané vařené vejce. Krok 3: Vytvoříme bochánky, které naplníme nádivkou a na vymaštěném plechu je upečeme v troubě.

Zveřejněno 27. 4. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ruské pirohy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mWK3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ruské pirohy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mWK3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ruské pirožky, ruské pirožky smažené, vařené pirohy, ruské pirohy-recept, ruské pirožky recept, ruské pirohy smažené, recept na pirohy, ruské recepty, recept na ruské pirožky, vařené masové pirohy, pirohy masové smažené, pirohy vařené, masové pirohy, ruský recepty, vařené ruské pirohy, domaci pirohy varene, rusky pirožky, recepty- ruské pirožky, recept na smažené ruské pirohy, top recepty smazene pirožky

Suroviny:
mouka, voda, kvasnice, kvasnice, sůl, maso hovězí, cibule, pepř mletý, ořech muškátový, vejce, sádlo, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu