Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koňská kýta v hořčičné omáčce

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janatka janatka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 391 kJ /
333 kcal
Bílkoviny5,56 g
Tuky19,54 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 731 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy30,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kýtu odblaníme, nakrájíme na plátky, které osolíme, opepříme, posypeme sušeným česnekem a potřeme hořčicí. Krok 2: V tlakovém hrnci rozpálíme sádlo, zpěníme nakrájenou cibuli, na ní maso zprudka osmahneme, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Krok 3: Maso vyjmeme z hrnce, do výpeku přidáme hořčici, zasypeme jíškou a necháme provařit. Maso vrátíme do omáčky, aby se prohřálo. Podáváme s domácím kynutým knedlíkem.

Zveřejněno 28. 4. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koňská kýta v hořčičné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qWOy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koňská kýta v hořčičné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qWOy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

našel sem řeznictví s koninou, tak to prubnu, díky za radu :-p

Ivetko mňam;-):-KU nás už nějakou dobu není"konina"k mání:-(

Anna Kocikova: No to opravdu byla náhoda, byli jsme ve věším městě a u řezníka zrovinka byla psaná, tak co to nezkusit.

Tématické fráze:
kýta na hořčici, kanči na hořčične omačce, koňská kýta recepty, kýta hořčičná omáčka, kyta omacka horcicna, końské plátky recept, recept na konské maso, jehnečí kýta v tlakovém hrnci, koňská kuchařka, konská kýta, koňská kýta plátky, teleci kyta v tlakovem hrnci, konska omacka recept

Suroviny:
kýta koňská, cibule, hořčice, sůl, pepř, česnek sušený, jíška, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu