Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zamotané tvarohové koláčky Danča

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca beruska Danca beruska

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 043 kJ /
4 790 kcal
Bílkoviny127,54 g
Tuky167,75 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 930 mg
Sodík 362 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy683,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky nasypeme mouku, ve které uděláme důlek a dáme do něj droždí. Posypeme lžičkou cukru a zalijeme teplým mlékem. Necháme na teplém místě asi 10 minut. Krok 2: Když droždí začne růst, přidáme cukr, máslo, vejce a uhněteme těsto. Přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě vykynout. Mezitím připravíme tvarohovou náplň. Všechny suroviny společně smícháme / podle chuti je možno ještě přisladit. Krok 3: Po vykynutí těsto rozválíme do obdélníku přibližně 50x30 cm, potřeme tvarohovou náplní. Smotáme jako závin a nakrájíme na plátky (14-16 kusů). Potom dáme marmeládu a drobenku. Krok 4: Pečeme 20 minut při 180 stupních.

Zveřejněno 28. 4. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zamotané tvarohové koláčky Danča

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xWYP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zamotané tvarohové koláčky Danča

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xWYP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:-K:yes:

Elina: :-K děkuji :-K

:-K děkuji Severinko :-K

No ty vypadají úžasně:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
zamotané koláče s tvarohem, tvarohové koláčky, zamotané koláče, rychle zamotané koláčky, zamotany kolac s tvarohem, kolacky tvarohove, zamotané koláče s povidly, tvarohové koláčky bez kynutí, koláčky s tvarohem, recept na zamotané koláče, nejlepší tvarohové koláčky

Suroviny:
mouka hladká, máslo, cukr, droždí, mléko, vejce, tvaroh, cukr vanilkový, cukr, žloutek, rozinky, marmeláda, mouka polohrubá, máslo, cukr krupice

Přidat fotografie receptu