Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gorgonzolové dukáty

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 196 kJ /
286 kcal
Bílkoviny8,60 g
Tuky2,15 g
Vláknina4,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 624 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy55,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rohlíky nakrájíme na kolečka a namažeme je (z obou stran) máslem utřeným s bazalkou. Krok 2: Pomažeme Gorgonzolou a pokapeme kečupem. Navrch dáme ještě kousek Gorgonzoly. Dáme zapéct na 160°C cca 20 minut. Krok 3: Konzumujeme teplé, nejlépe s dobrým vínem.

Zveřejněno 29. 4. 2017

Poznámka autora cekrops

Máslo a Gorgonzolu necháme před natíráním cca 1,5 hod mimo chladničku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gorgonzolové dukáty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PqP6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gorgonzolové dukáty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PqP6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
gorgonzolové omáčka recept, bramborove dukaty dip

Suroviny:
rohlík, gorgonzola, máslo, bazalka čerstvá, kečup sladký

Přidat fotografie receptu