Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 531 kJ /
2 039 kcal
Bílkoviny56,35 g
Tuky42,90 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy343,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: K hotovému omládku přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto, které necháme dobře vykynout - během kynutí 1-2x promísíme. Krok 2: Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme bagetu.
Necháme znovu nakynout na plechu, pak pomašlujeme vejcem, popř. nařízneme a dáme upéct do vyhřáté trouby (prvních pár minut 200°C, pak můžeme snížit na 180°C a dopéct).

Zveřejněno 3. 5. 2017

Poznámka autorky cathleen

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w6OX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w6OX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

cibulka jaroslav 5. 5. 2017 20:48
Vypadají dobře,jen bych potřeboval vědět co je to sladěnka,děkuji,:yes:

Jó cathleen umí. :-K

Vypadají krásně, ostatně jako každé pečivo od cathleen :-K :-)

zlatovlaska, Drobek: děkuju<3

Tématické fráze:
celozrnné bagety s prefermentem, housky z celozrnne pšenicne mouky, celozrnná bageta recept, celozrnné pečivo sprefermentem, domácí housky že spádové mouky, psenicno zitne bagety s anglickou slaninou recepty, celozrnné pečivo s prefermentem, recept na celozrnnou bagetu, celozrnna bagetka se zaparou, příprava těsta na bagetu celozrnnou, kolac z psenicne mouky

Suroviny:
voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, cukr, sůl, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká

Přidat fotografie receptu