Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 088 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,03 g |
Tuky | 19,44 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 11,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, cibuli a česnek nasekáme nadrobno.
Krok 2: V kastrolu rozpálíme sádlo, cibuli krátce orestujeme a posypeme chilli. Přidáme maso a zprudka ho orestujeme, aby se zatáhlo. Posypeme mletou červenou paprikou a přidáme nadrobno nasekaný česnek.
Krok 3: Podlijeme vodou, osolíme a dusíme do měkka. V případě potřeby dolijeme vodu, aby maso bylo ponořené a dusilo se.
Krok 4: Když je maso měkké, přidáme červené zelí (včetně nálevu), promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Krok 5: Necháme provařit, aby se chutě propojily.
Krok 6: Podáváme s opečenou bagetkou.
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ragú s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pWGQ
Moje poznámka
Vepřové ragú s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pWGQ
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 8 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 9 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 4 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 5 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 5 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 6 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 6 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 8 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 9 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 10 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové s červeným kysaným zelím,
recepty s červeným zelím,
obed z červeného zelí,
vepřové ragů s knedlíkem,
vepřové maso s červeným zelím,
oběd s cervenym zelim,
oběd s červeným zelí,
hovězí ragú s červeným zelím,
vepřová s červeným kysaným zelím,
ragů z vepřových jater,
pikantní vepřové maso na červeném zelím,
ragú s červeným kysaným zelím,
vepřové červené na zelí,
vepřové maso a červené sterilované zelí,
vepřové na červeném na zelí,
vepřové maso v červeném zeli,
recept vepřové ragú s játry,
mleté maso s červeným zelím,
vepřové nudličkys cervenym zelim,
obědy s červeným zelím
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
chilli,
paprika sušená sladká,
sádlo,
zelí sterilované červené,
sůl,
pepř
Komentáře