Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampionové rizoto s jablky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 892 kJ /
1 647 kcal
Bílkoviny35,74 g
Tuky12,07 g
Vláknina27,19 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy337,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme na plátky narezané šampiňóny a dusíme 5 minút. Krok 2: Pridáme ryžu, zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme a dusíme, kým nie je ryža mäkká. Krok 3: Na masle opražíme na plátky nakrájané jablko, podlejeme muštom a 5 min podusíme odkryté. Dochutíme citrónovou šťavou. Krok 4: Do mäkkej ryže vmiešame opatrne jablká. Krok 5: Na tanieri porcie rizota posypeme čerstvým tymiánom.

Zveřejněno 6. 5. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žampionové rizoto s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gWvr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žampionové rizoto s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gWvr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Terezko, teda pro mně zvláštní kombinace..

mika59: Máš pravdu, je to nezvyklá kombinácia, ale dobrá. ;-)

Tématické fráze:
žampionové rizoto recepty, jablkové rizoto, jablecne rizoto, rizoto s jablkama

Suroviny:
rýže, žampióny, cibule, česnek, jablko, mošt jablečný, vývar, šťáva citronová, sůl, koření, máslo, olej

Přidat fotografie receptu