Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 641 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,98 g |
Tuky | 45,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky s "boloňskou" omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rxx
Moje poznámka
Noky s "boloňskou" omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rxx
Nejnovější recepty
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkový salát
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 1 hodinou
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 1 hodinou
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 2 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 4 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Hana84 před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
nelinka62 před 5 hodinami
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 6 hodinami
Tématické fráze:
noky s omáčkou,
mleté maso s noky,
gnocchi s boloňskou omáčkou,
noky mleté maso,
bramborové noky s omáčkou,
noky a rajčata,
bolonské gnocchi,
noky k omacce,
gnocchi s boloňská omáčka,
noky z mletého masa,
recept noky s omáčkou,
noky k rajské omáčce,
omacky s noky,
mleté maso s nokama,
noky z mletého v rajské omáčce,
top recepty bolonska,
gnocchi bolognese,
gnoči s bolonskou omáčka,
gnocchi boloňská omáčka,
top recepty noky s omačkou
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
noky bramborové,
rajče,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
parmazán,
olej olivový,
koření
Komentáře (10)