Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 592 kJ /
2 054 kcal
Bílkoviny142,76 g
Tuky144,34 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 3,26 g
Sůl7,45 g
Sacharidy37,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na marinádu smícháme bylinky s olejem a pivem. Krok 2: Vepřové maso, česnekovou klobásu a slaninu pokrájíme na kostky, větší červenou papriku a cibuli pokrájíme na kousky. Vše potřeme připravenou marinádou a dáme na tři hodiny do chladu. Krok 3: Střídavě napichujeme pokrájené maso, uzeninu, slaninu, papriky a cibuli na předem namočené špejle. Krok 4: Grilujeme v rozehřáté troubě na program "gril" doměkka. Krok 5: Podáváme s hranolky a se salátem.

Zveřejněno 14. 5. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rGk4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rGk4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

je to moc krasna fotka,barevne a i chutne super:-K:yes:

Vypada to nadherne,barevne super:-K:yes:

Krásné barevné špízy :-)

Jana Remkova: :-K díky:yes:

Tématické fráze:
vepřove ražniči, vepřová plec, vepřová plec recepty, srbské ražničí, vepřová plec recept, vepřové plecko recepty, vepřová plec na paprice, ražniči, srbské vepřové ražniči, recepty z vepřového plecka, vepřové plecko, ražničí z vepřového plecka, vepřové na paprice, ražniči recept, ražniči z vepřové plece na grilu, recept na veprové plecko, recepty z vepřové plece, vepřové ražniči na grilu, česnekové klobásy, veprove maso plec

Suroviny:
plec vepřová bez kosti, klobása, cibule, paprika čerstvá červená, slanina, pivo světlé, olej, sůl, pepř, koření

Přidat fotografie receptu