Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařený Hermelín

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tonely Tonely

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: Jeden sýr = jedna porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 291 kJ /
309 kcal
Bílkoviny23,33 g
Tuky23,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 1,13 g
Sůl3,00 g
Sacharidy1,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelín dáme vařit nevybalený z pozlátka a během vaření nakrájíme na drobno cibuli. Krok 2: Po cca 15-ti minutách sýr vyklopíme na nakrájenou cibuli, přidáme na něj 3-4 polévkové lžíce tatarky a posypeme vše dvěma kávovými lžičkami Vegety (nebo Podravky). Vše vidličkou rozmačkáme a smícháme do jednoho velkého "mišmaše". Podáváme s čerstvým, měkkým chlebem.

Zveřejněno 19. 5. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařený Hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jw2P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vařený Hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jw2P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (35)

To vaříte v tom papíru s alobalem ? Neuvěřitelné , souhlasím s příspěvkem p. Jiřího Nováka.

Jiri Novak 28. 11. 2017 14:12
prisady, zpusob pripravy i finalni vzhled je jeden velkej prusvih... velebnosti... jdu blejt!

No - tak jsem to zkusila. Hermelín jsem neměla, použila jsem 90g camembert. Vegety jen tak čtvrt lžičky, tatarky dvě lžíce. Nevýskám nadšením, ale dá se. Je to dost slané, s větším množstvím ochucovadla myslím, že by bylo přesolené. Na pomazánku na kanapky, kam by se hodilo, je dost řídké - ale možná ještě trošku ztuhne. Ale s klidným svědomím palec dávám, dávám i fotku:yes: Možná zkusím takto rozvařený sýr spíš do tvarohu nebo pomazánkového másla.

hosta: S tím pórkem, je to dobrý nápad - to mne nenapadlo :-) Určitě to vyzkouším :-) Díky :yes:

Děkuji všem za uvedené komentáře a chtěl bych k výše zmíněnému receptu, uvést ještě pár věcí . Než tak ale učiním, chci poděkovat kuchaři Casino, který nejspíše JAKO JEDINÝ pochopil to, že než zde házet špínu a urážet něco, o čem absolutně nevím, jaké to je ( bude ), tak by bylo nejspíše dobré to vyzkoušet . DÍKY ! ! ! A nyní k tomu vysvětlování : uznávám, že recept nejspíše vypadá trošku nezvykle, ale je vážně dobrý . Omlouvám se ale za to, že jsem neuvedl na závěr to, že ona slupka, je vážně trošku tužší - proto se musí vyvinout více síly, aby byla " zdolána " :-Q Tu Vegetu na závěr - no, vážně se jí tam nemusí nejspíše dávat tolik jak uvádím ; opravdu by mohla - místo dvou lžiček, stačit jen jedna ( já nedávám plné ani vrchovaté, tak nejspíše proto jsem uvedl dvě - za to se také omlouvám ) . A pokud zde někdo napíše to, že by bylo nejspíše dobré si s sebou vzít na záchod něco ke čtení, protože to bude " na dlouho ", tak bych opět vyzvedl komentář Casina, který vše raději vyzkoušel a až poté udělil komentář ; ještě dodávám, že mě žádný zbytek nikde nezbyde , jelikož já to PROSTĚ SEŽERU VŠECHNO :-D A co na závěr ? Každému, komu jsem toto udělal, tak mu to chutnalo . A ve svém profilu mám uvedenu jednu větu : NIKOHO NENUTÍM JÍST TO, CO UVAŔÍM, ALE JEŠTĚ NIKDO MI PO TOM NEUMŘEL . Co tím chci říci - ať si přebere každý sám :-p Díky všem za Váš čas :-K

Tonely: :yes:

Nikdy jsem nezkoušela, takže nevím, ale zkusím. Určitě nedám tolik vegety, ale zkusím ;-)

Ale špatně to nevypadá.

rihana: ale špatně to právě vypadá:-D

casino: vyzkoušejte, ale vezměte si na toaletu něco ke čtení:-), preventivně

no je to přinejmenším...zvláštní :-O

Taky se mi to nezdá..2 lžičky Vegety na jeden Hermelín a čtyři lžíce tatarky si fakt nedovedu představit..:-O Ale proti gustu..:-)

casino: Casino, potrpíte si na přesné vyjadřování, tak zůstaňte věrný svým zásadám. Když se k něčemu vyjadřuju poprvé tak nemůžu brát zpátečku. To snad dá logický rozum, ne? Mně tedy ano. :-O

Zobrazit 17 starších odpovědí

Opravdu to není vtip ? :-D

zdenka.s: Taky si myslím, že je to produkt nějakého trolla, ale raději mlčím. Já tohle zkoušet nebudu ani náhodou, nechci strávit noc na WC :-D:-D

To je opravdu zajimave,ale asi bych posypala jen cesnekovou soli a cerstvymi bylinkami.:-K:yes:

Magdalenka: vždyť je vidět, že syrová.
Teda, tohle by mě nenapadlo, zajímavé.

Cibuľa surová, alebo sa smaží najprv na oleji? Dík.

magdalenka: Nene - cibule se nesmaží ; jediná tepelná úprava v tomto receptu je u Hermelínu :-)

K receptu nejsou žádné komentáře.

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze:
recepty z hermelínu, vařený hermelín, hermelin, hermelín recepty, hermelin recept, co z hermelinu, recepty vaření, co vari hermelin?, co uvarit z hermelinu, hermelín vařeny, vyrobce hermelinu, smažený hermelín bez obalu, recepty hermelin, recept z hermelinu, recept na upravu hermelínu, vaření recepty, hermelín vařený v alobalu, nakládanýhermelín, co varit z hermelínu, kanapky s hermelínu

Suroviny:
sýr hermelín, tatarská omáčka, vegeta

Přidat fotografie receptu