Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slunečnicové celozrnné bagetky

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Porce: 4 bagety asi po 230-250g

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 264 kJ /
2 214 kcal
Bílkoviny65,20 g
Tuky32,90 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy403,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekutiny, sypké a zapneme program Těsto. Krok 2: Vykynuté těsto vytáhneme, propracujeme a vytvarujeme 4 bagety (nebo jiný tvar), necháme na plechu vykynout a potřené vejcem a sypané semínky dáme upéct do vyhřáté trouby.

Zveřejněno 16. 6. 2009

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slunečnicové celozrnné bagetky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GZV3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Slunečnicové celozrnné bagetky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GZV3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (28)

cathleen: já vím, že tu byl, bagetky už jsem víckrát pekla, mimochodem jsou výborné, ale dneska, jsem se na ně chystala a ono nic tak snad to bude brzy :-?

soninka: :-O to nevím...recept tu byl, bude obnoven, jen vydrž;-)

Proč se neobjeví recept na bagety,ale na nějakou blbou buchtu??:no:

Dneska jsem upekla tyhle bagetky, udělala jsem 7 menších;-):yes:
Jak budou chutnat později dopíšu;-)S těstem se pracovalo skvěle:yes:

Eva: bagetky pékávám při teplotě kolem 190-200°C, asi 25-35 minut (podle jejich velikosti a také každá trouba peče jinak.);-)

Ještě jsem se chtěla zeptat na teplotu a dobu pečení.(alespoň přibližně)

Eva: Evi, nevim, jak tuhe testo na chleba mivas....kvuli obsahu celozrnne mouky bude testo tuzsi, presto - pokud se ti zda tuhe moc, pridej 1-2 lzice vody. Testo musi dobre drzet tvar a nemelo by hodne lepit.

Je normální, že je těsto tužší, než když peču chleba ?

Moncik: :-) určitě! Normálně udělat kvásek a s ním zpracovat těsto. Prakticky VŠECHNO, co je dělané s pekárnou a v pekárně, jde udělat růčo a v troubě;-)

Myslíte, že by to šlo stejně udělat i mimo pekárnu-"růčo" ? ;-) Pokud ano, byly by ty suroviny ve stejném poměru? Já pekárnu totiž nemám, ale láká mě to i bez ní :-p

Bagetky jsem včera vytvořila a byly opravdu luxusní.
Jste jednička:-K:-K:-K:-K

Cathleen, ty bagetky vypadají opravdu nádherně:-K:-Kposílám bodíka:yes::yes:Ještě dotaz :Na čem to pečeš, vypadá to jak střešní krytina.:-?:-?

Magdalenko, hezké :yes:

Nekecám, není proč;-)

Kecáš, chceš mi spraviť radosť...;-)

:-)Děkuju, i za fotečku! Krásné:yes:

Robila som z tohoto cesta, ale nie bagetky...veľmi chutné!+

:-)) Jo, jo.....vždycky si vzpomenu na svoji babi, která tohle říkávala....ráda brala vodu z vaření nových brambor jako základ výborné zeleninové polévky:yes:

Zvláště voda po vaření nových brambor je plná vitamínů a je škoda ji vylévat;-)Cathleen, máš bodík, na bagetky se těším:-p

:-O tak zadělávat těsto vodou od brambor - to jsem ještě neslyšela. To musím zkusit. ;-)

Mám uloženo, recept se mi líbí:-p, posílám bodíka.
:-!:-)):yes::yes::yes:

Ty jsou nádherné Cathleen. :-p taky bych je měla vyzkoušet, ale taky růčo, jak píše Bibinka:yes::yes::yes: +

Tak jsem chtěla dát dělat chlebík, ale vypadá to spíš na tyto bagetky, ale až zítra, až uvařím brambory.:-)) Cathleen to bude dobrůtka.:-*

:yes::yes:cathleen, jako vždy, bomba;-):yes:+

Cathleen, nádhera ohromná, šmarja já bych si alespoň 1 táááák dala:-p Fakt už musím něco takového vyzkoušet růčo,pořád si to říkám a ještě jsem se k tomu nedostala. Máš na ty bagety bezvadné "vlnky", to se mi líbí. Dávám boda bez velkého přemýšlení:yes:

Moc krásné, uložím a udělám a posílám bod. Hezká fotka.:-)):yes:

cathleen - tak na tohle se těším!!!:-p:-p;-):yes:

U tebe cathleenko člověk najde jenom samou dobrůtku. Dávám bodíka už za to, jak jsou parádní. :yes::yes:

Tématické fráze:
domácí bagetky, domácí bagetky recept, bagetky z domácí pekárny, celozrnne bagety z domácí pekárny, celozrnné rohlíky z domácí pekárny, recept na bagetky, recept na domácí bagetky, slunečnicová mouka, domácí rohlíky celozrnné, bagetky recept, recept na celozrnnou bagetu, slunečnicová mouka recepty, celozrnný slunečnicový chleba, slunečnicový chléb z domácí pekárny, konopná kuchařka, bagetky z pekárny, celozrné bagety z domácí pekárny, domácí pekárna - recepty na celozrné bagety, recept na celozrnou bagetu, celozrna bageta z domaci pekarny

Suroviny:
voda, cukr, droždí, mouka hladká, mouka celozrnna pšeničná, semínka slunečnicová, olej olivový, brambory

Přidat fotografie receptu