Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí ptáčky

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kocmax Kocmax

Náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 355 kJ /
563 kcal
Bílkoviny82,46 g
Tuky14,33 g
Vláknina5,20 g
Cholesterol 409 mg
Sodík 390 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy24,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso rozklepeme na tenké plátky, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Krok 2: Na každý plátek položíme 2 plátky debrecínky, ½ vejce, ½ okurky, ptáčky zabalíme a upevníme kovovými jehlami nebo párátky. Krok 3: Cibuli nakrájíme a přidáme do hrnce k ptáčkům, mírně podlijeme vývarem a dusíme. Krok 4: Když je maso měkké, vyndáme ptáčky z hrnce, šťávu zahustíme moukou, povaříme a v případě potřeby rozmixujeme.
Dochutíme solí.

Zveřejněno 12. 6. 2017

Poznámka autorky Kocmax

Podáváme s rýží nebo s knedlíkem.

http://varimebeztuku.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí ptáčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AL1O

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí ptáčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AL1O

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ptáčky z krůtího masa, španělský ptáček z krůtího masa, španělský ptáček recept, krůtí ptáček, ptáčci z krůtího masa, španělské ptáčky z krůtího masa, krůtí španělské ptáčky, krůtí plátek recept, krutí plátky recept, kruti ptacek recept, krůtí ptáčci, krůtí ptáčky na smetaně, recept na španělské ptáčky, sšpanělský ptáček z krůtí maso, španělský ptáček krůtího maso, ptáčky s krůtího masa video recepty, spanelsti ptacky z krůtího masa, kruti ptaci, španělský ptáčci z krutích prsou, španělské ptáčky z krůty

Suroviny:
maso krůtí, vejce, okurky sterilované, debrecínská pečeně, hořčice, cibule, vývar, mouka hladká, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu