Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínský guláš z trouby s uzenou vůní

Hodnocení receptu je 4,8 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 976 kJ /
1 667 kcal
Bílkoviny180,29 g
Tuky79,36 g
Vláknina20,73 g
Cholesterol 570 mg
Sodík 5,29 g
Sůl12,85 g
Sacharidy48,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky, papriku na kolečka. Připravíme pekáč a maso, rozpuštěné sádlo, cibuli a zbytek surovin kromě zelí a smetany, promícháme. Krok 2: Zalijeme vývarem, přikryjeme a dáme na 45 minut do vyhřáté trouby. Poté odkryjeme, přimícháme překrájené zelí i s nálevem a smetanu. Znovu přikryjeme a pečeme dalších 20-30 minut do změknutí masa. Krok 3: Guláš není třeba zahušťovat. Hotový dochutíme případně cukrem podle kyselosti zelí. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem.

Zveřejněno 13. 6. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedínský guláš z trouby s uzenou vůní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DO8x

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedínský guláš z trouby s uzenou vůní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DO8x

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Tonja: Vyhřátá trouba, je u mně na 200 st. Jen se každý musí řídit se zkušeností své trouby.

Co konkrétně znamená pojen "vyhřátá trouba", prosím. Můžete uvést alespoň přibližně kolik je to stupňů? Děkuji.

Marie Švarcová 21. 6. 2017 11:05
:yes::yes: také dělám v troubě a ty papriky určitě zkusím - dík za recept <3:-K

<3<3Urcite vyzkousim,je to urcite vyborne a i velmi chutne to vypada:-K:yes:

:-) Segedýn v troubě také dělám, ale papriky nedávám . Příště vyzkouším :yes:

Tématické fráze:
segedínský guláš dle pohlreicha, segedinsky guláš pohlreich, segedínský guláš podle pohlreicha, segedyn z trouby, segedínský guláš z vepřové konzervy, segedínský guláš recept, segedyn s trouby, segedínský guláš podle polreicha, segedin guláš z uzeniny, segedýnský guláš z trouby, segetinsky gulas z trouby, segedyn v troube, segeninsky gulas do trouby, segedínský guláš ztrouby, guláš v troubě pohlreich, segedínský guláš na pekaci, veprovy gulas s uzenoupaprikou, segedýnský guláš v troubě, troubový guláš z kuřecího masa, segedin z uzení

Suroviny:
plec vepřová, zelí kysané, bůček uzený, smetana, sádlo, cibule sušená smažená, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá, pyré rajčatové, česnek, kmín celý, pepř, sůl, kost

Přidat fotografie receptu