Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní řízek s broskvemi

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaruna18 Jaruna18

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa naklepat, osolit a obalit v hladké mouce. Krok 2: Na rozpáleném oleji z každé strany opéci dozlatova. Krok 3: Pak podlít vodou a nechat dusit. Krok 4: Když je maso skoro hotové, odklopit a nechat vydusit. Přidat trochu magi na dochucení a kousek másla na zjemnění. Podáváme s bramborem a nebo bramborovou kaší a ozdobíme ovocem. Ovoce můžeme chvilku nechat přihřát u masa ale nemusíme.

Zveřejněno 19. 6. 2009

Poznámka autorky Jaruna18

Je to vlastně úplně bez koření,jen trochu magi,které dodá jemnou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní řízek s broskvemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5Wj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní řízek s broskvemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5Wj

Marie

Komentáře (9)

Petr Kuca 22. 6. 2009 20:30
Myslim, ze se to povedlo. Akorat brambory jsem trochu rozvaril takze jsem z nich rovnou udelal bramborovou kasi. Ale jinak se musim pochvalit.

Petře, to je recept i pro začátečníky, to zvládneš, neboj, tady se nedá nic pokazit, jedině snad spálit maso, ale to ty....si ohlídáš;-) Jen se alespoň čas od času odměň svým teplým jídlem:-D

Rychlé,jednoduché a určitě moc dobré jídlo:-p.Myslím že by mu slušelo i kuřecí nebo krůtí maso;-).Vím že tady boďka předem ničemu neublíží a tak letí 4tý kousek;-).

Petr Kuca 20. 6. 2009 20:45
Jak to ctu tak by to melo byt jednoduche hned zitra to vyzkousim. Prosim drzte mi palce protoze ja jsem na vareni antitalent ale zde v Anglii mi nezbyva nez si varit sam a jidla z konzerv uz mam plny zuby.

:-p:yes:

Přírodní masíčko je skvělé;-):yes:+

Holky,díky.Taky mně čeká dietní vaření.Manžel se dnes vrátil z nemocnice.Zradila ho slinivka,a to bude s...a dieta.Ahojky.:-O:-))

Také mám ráda přírodní maso, ikdyž občas i pikantní, ale dietnějšímu v poslední době dávám přednost.:yes:+

Jarmilko, líbí se mi to:yes: je to takové dietní:yes: máš ode mě bodík:yes:

Tématické fráze:
vepřový plátek s broskví, kuřecí řízek s broskví, vepřové plátky s broskví, vepřové maso s broskví, vepřové s broskví, přírodní kuřecí řízek s broskví, přírodní vepřové plátky, přírodní kuřecí plátek s broskví, přírodní plátek s broskví, řízky s broskví, vepřové palce, přírodní řízek, kuřecí rizky s broskvi, vepřový palec, přírodní maso s broskví, vepřové na broskvích, veprove maso s broskvemi, vepřový řízek s broskví, kuřecí přírodní řízek s broskví, přírodní vepřový řízek

Suroviny:
kotleta vepřová, olej, máslo, sůl, mouka hladká, maggi, kompot broskvový

Přidat fotografie receptu