Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurkový nákyp s uzeninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 919 kJ /
1 176 kcal
Bílkoviny49,26 g
Tuky54,02 g
Vláknina15,66 g
Cholesterol 185 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,70 g
Sacharidy116,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemeačky uvaríme v šupke, scedíme a necháme prechladnúť. Nešúpeme.
Prechladnuté zemiaky narežeme na menšie kúsky. Krok 2: Pridáme na kocôčky nakrájané uhorky a špekačky. Krok 3: Smotanu, mlieko, nastrúhaný syr, čierne korenie a papriku premiešame. Krok 4: Ochutenú smotanu pridáme k zmesi zemiakov, uhoriek a špekáčikov a dobre premiešame. Krok 5: Preložíme do vymasteného pekáčika a pečieme pri teplote 180°C dozlata. Krok 6: Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 12. 7. 2017

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Zeleninová mísa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Okurkový nákyp s uzeninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VDo9

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Okurkový nákyp s uzeninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VDo9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cuketový nákyp s uzeninou, okurkový guláš, recept z uzeniny, bramborovy nakyp s uzeninou recept, nákyp z okurek, cuketová nákyp s uzeninou

Suroviny:
okurka čerstvá, brambory rané, špekáček, smetana kysaná, mléko, sýr niva, paprika sušená sladká, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu