Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pšeničné bagety se sezamem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 036 kJ /
2 399 kcal
Bílkoviny66,38 g
Tuky69,14 g
Vláknina16,79 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy369,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: K vykynutému omládku přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme vykynout asi 1-1,5 hodiny. Během té doby ho jednou nebo dvakrát promísíme. Krok 2: Vykynuté těsto vytáhneme na pomoučněný stůl, zlehka propracujeme a stěrkou rozřízneme na 4 pásy.
Každý pás těsta při přenesení do bagetového plechu několikrát zakroutíme a všechny bagetky necháme na plechu dobře vykynout. Krok 3: Bagetky postříkáme vodou z rozprašovače a upečeme ve vyhřáté troubě (210-220°C/asi 20-25 minut).

TIP: Jak připravit dokonalé obložené bagety?

Zveřejněno 13. 7. 2017

Poznámka autorky cathleen

Bagetky jsou díky použité mouce celkově pevnější, vhodné i na plnění.

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pšeničné bagety se sezamem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2p2P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pšeničné bagety se sezamem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2p2P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pšeničné bagety, bagety se záparou recepty, bageta z psenične mouky

Suroviny:
voda, sladěnka, mouka hladká, mouka celozrnna pšeničná, droždí, voda, olej, semínka sezamová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu