Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svěží carpaccio

Hodnocení receptu je 4,3 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 050 kJ /
490 kcal
Bílkoviny22,51 g
Tuky36,87 g
Vláknina4,18 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 2,23 g
Sůl5,54 g
Sacharidy15,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve smícháme smetanu s chilli, citronovou šťávou, česnekem a solí. Nakonec přidáme kopr, trochu necháme na posypání. Krok 2: Okurku nakrájíme podélně na tenoučké plátky a oloupanou kedlubnu také na co nejtenčí plátečky. Krok 3: Uložíme ozdobně na talíř, posypeme hrubě mletým pepřem a odloženým koprem. Posypeme nadrobeným sýrem a pokapeme smetanou.

Zveřejněno 18. 7. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svěží carpaccio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pDVX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svěží carpaccio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pDVX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Salát vypadá luxusně, ještě dneska vyzkouším. Můj kamarád říkával - jsou tam samé dobré věci tak nemůže být nedobrý !<3

<3<3<3<3To je super recept,u nas urcite vitany pro vsechny:-K:-K:yes::yes:

jemmy: ;-):-K

Tématické fráze:
carpaccio, carpacio recept, polevka carpaccio, kedlubnové carpáčcio, carpaccio recept, okurkove carpaccio, carpáčo, rajské a carpáčo, carpaccio s kefírem, carpáčcio z rajských, carpáčo recept, carpaccio polévka, recept na carpáčo, carpaccio recept polévka, carpaccio s bramborovým salátem, recept na carpáčo z řepy, carpaccio z rajských jablíček, carpacio, recept polévka carpaccio, polévka carpaco

Suroviny:
okurka salátová, kedlubna, sýr feta, smetana zakysaná, šťáva citronová, omáčka chilli sladká, olej olivový, česnek, sůl, pepř čtyř barev, kopr

Přidat fotografie receptu