Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chleba – brynzovníček

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 416 kJ /
1 772 kcal
Bílkoviny54,45 g
Tuky10,93 g
Vláknina27,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy350,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, suché (brynzu nalámeme do tekutin) a zapneme program Základní (Klasik). Krok 2: Hotový chlebík z formy vyklepeme a necháme vychladnout na mřížce.

Zveřejněno 19. 7. 2017

Poznámka autorky cathleen

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chleba – brynzovníček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y4kz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chleba – brynzovníček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y4kz

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
slunickovy chleba

Suroviny:
brynza, jogurt bílý, voda, cukr, sůl, olej, kmín celý, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, klíčky pšeničné, droždí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu