Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosovo-dýňová zmrzlina bez lepku a mléka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tanicka Tanicka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 186 kJ /
3 152 kcal
Bílkoviny27,67 g
Tuky292,30 g
Vláknina14,72 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 146 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy96,18 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Žloutky s cukrem a kokosovým mlékem svaříme na pánvi a necháme vychladnout. Krok 2: Dýni hokkaido nakrájíme na kostičky a uvaříme do měkka. Vše přendáme do mixéru, přidáme kokosové máslo a rozmixujeme na hladký krém. Krok 3: Směs naplníme do tvořítek na nanuky a necháme ztuhnout do druhého dne.

Zveřejněno 19. 7. 2017

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosovo-dýňová zmrzlina bez lepku a mléka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DOEA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosovo-dýňová zmrzlina bez lepku a mléka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DOEA

Marie

Tématické fráze:
zmrzlina s kokosovým mlékem, kokosové mléko v plechovce recepty

Suroviny:
dýně hokkaido, mléko kokosové, máslo, žloutek, cukr kokosový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu