Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na batátovo-okurkovém základě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie174 kJ /
42 kcal
Bílkoviny1,58 g
Tuky0,32 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na malé kocky narezaný batát, osolíme, okoreníme a jemne podlejeme. Dusíme skoro domäkka. Krok 2: Pridáme na malé kocky narezanú uhorku a podusíme ešte 3 minúty. Odstavíme a vmiešame kôpor. Krok 3: Porcie ryby obalíme v zmesi múky, papriky a soli a na oleji z oboch strán opečieme domäkka. Krok 4: Na tanier dáme batátovo-uhorkový základ a naň položíme rybu.

Zveřejněno 24. 7. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr na batátovo-okurkovém základě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y4Az

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr na batátovo-okurkovém základě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y4Az

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kapr, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, batáty, okurka čerstvá, cibule, kopr, olej, pepř

Přidat fotografie receptu