Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na burských oříšcích v hořčičné omáčce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

gallischek gallischek

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 312 kJ /
2 704 kcal
Bílkoviny330,75 g
Tuky150,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 823 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy5,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, burským máslem a osmahneme. Krok 2: Hotové maso dáme do misky a přikryjeme alobalem a necháme dopéct v troubě. Krok 3: Do výpeku přidáme burské máslo, hořčici, smetanu a omáčku důkladně promícháme a povaříme. Krok 4: Podáváme s rýží.

Zveřejněno 28. 7. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře na burských oříšcích v hořčičné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gqyZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře na burských oříšcích v hořčičné omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gqyZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pečené kuře na burských, kuře v hořčičné omáčce

Suroviny:
prsa kuřecí, máslo, smetana, hořčice plnotučná, olej olivový, sůl, pepř, rýže

Přidat fotografie receptu