Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 637 kJ / 2 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,38 g |
Tuky | 108,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 821 mg |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,23 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na kostky nebo nudličky, osolíme, opepříme a na oleji je orestujeme. Přilijeme smetanu a přidáme nalámanou nivu.
Krok 2: Mícháme tak dlouho, dokud se všechny kousky nivy nerozpustí. Přidáme bazalku a ještě chvíli povaříme.
Krok 3: Podáváme s těstovinami nebo pečenými brambory.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá nivová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ny3
Moje poznámka
Jednoduchá nivová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ny3
Nejnovější recepty
Závin s jablíčky a mákem
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová buchta s ořechy z remosky
Přidáno před 1 hodinou
Rychlý litý jahodový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Plněné papriky mletým masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Žampionové gnocchi
Přidáno před 2 hodinami
Salámové rolky s lososem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 37 minutami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 1 hodinou
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 4 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 6 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 6 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 6 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 7 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 7 hodinami
Guláš na černém pivu
Sahula před 8 hodinami
Tématické fráze:
nivová omáčka bez smetany,
nivova omacka,
nivová omáčka se smetanou,
lehká nivova omáčka,
nivova omacka recept,
nivova polevka,
jednoducha omacka,
jednoducha omacka recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
smetana na vaření,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (1)