Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 637 kJ / 2 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,38 g |
Tuky | 108,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 821 mg |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,23 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na kostky nebo nudličky, osolíme, opepříme a na oleji je orestujeme. Přilijeme smetanu a přidáme nalámanou nivu.
Krok 2: Mícháme tak dlouho, dokud se všechny kousky nivy nerozpustí. Přidáme bazalku a ještě chvíli povaříme.
Krok 3: Podáváme s těstovinami nebo pečenými brambory.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá nivová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ny3
Moje poznámka
Jednoduchá nivová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ny3
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
nivová omáčka bez smetany,
nivova omacka,
nivová omáčka se smetanou,
lehká nivova omáčka,
nivova omacka recept,
nivova polevka,
jednoducha omacka,
jednoducha omacka recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr niva,
smetana na vaření,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (1)