Rozlítaní ptáčci
Rozlítaní ptáčci jsou oblíbená varianta přípravy hovězího masa. Zvlášť pokud použijeme tlakový hrnec, lze tento recept lehce připravit a mít během hodinky na stole. Bude svou chutností směle konkurovat klasickým španělským ptáčkům.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozlítaní ptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2poA
Moje poznámka
Rozlítaní ptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2poA
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 14 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová buchta, politá smetanou
Kikina2 před 13 minutami
Sýrový bulgur
TondaJ před 1 hodinou
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 3 hodinami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 3 hodinami
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 10 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 12 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 14 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 14 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 15 hodinami
Tématické fráze:
omáčka rozlítaní ptáci,
rozlítaní ptácci z vepřového masa,
rozlétani ptáčci,
rozlitaní ptáci,
rozlytany ptáčci,
rozletani ptaci,
rozlítaný ptáček,
rozlitani ptacci z veproveho,
rozlétaní ptáčci recept,
rozlitani ptacci z hovězího masa,
rozletane ptáčci,
rozlítaní ptáčci z kuřecího masa,
rozlitani ptacek,
rozlítaní ptáččci,
rozlítaní ptáčci z veproveho recept,
krájené ptáčky,
ptacci recept,
rozletani ptáček,
rozlítaný španělský ptáček z vepřového,
ptácci z hovězího masa
Suroviny:
hovězí zadní,
vývar hovězí,
vejce,
slanina uzená,
okurky sterilované,
smetana na vaření,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
hořčice,
mouka hladká
Komentáře (4)