Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 358 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,19 g |
Tuky | 22,85 g |
Vláknina | 9,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté cukety nakrájíme na půlkolečka, papriku a cibuli na proužky, česnek na plátky. Na oleji zpěníme cibuli a kmín a nakonec přidáme česnek.
Krok 2: Vsypeme zeleninu a dusíme za občasného promíchávání asi 8-10 minut. Cuketa musí zůstat křupavá. Podle potřeby můžeme malinko podlít vodou. Podáváme teplé, ale i studené jako přílohu nebo samostatný pokrm, jako salát.
Zveřejněno 15. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohová cuketa na česneku a kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WERo
Moje poznámka
Přílohová cuketa na česneku a kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WERo
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 7 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 8 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 2 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 4 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 4 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 6 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 6 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 6 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 6 hodinami
Tématické fráze:
přílohova cuketa,
cuketa na kmíně,
cuketa přílohová,
recepty cuketa na kmíně,
tecept přílohová cuketa,
cuketa kmín
Suroviny:
cuketa,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
kmín celý,
olej,
sůl,
bylinky
Komentáře (5)