Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z vepříka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Loulalo Loulalo

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 397 kJ /
812 kcal
Bílkoviny130,20 g
Tuky19,79 g
Vláknina15,54 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 333 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy25,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na sádle osmahneme cibulku do hněda, přidáme vepřové maso, papriku a krátce orestujeme. Zalijeme vodou, přidáme pepř, kmín a osolíme. Krok 2: Vaříme cca 1 - 1,5 h. - do změknutí masa, poté přidáme dle potřeby vodu, masový bujón a zahustím hladkou moukou rozmíchanou ve vodě. Když je vše rozmíchané, přidávám lisovaný česnek a majoránku. Krok 3: Pokud je málo slaný, dochutíme solí a vaříme ještě cca 20 - 30 min.

Zveřejněno 17. 8. 2017

Poznámka autorky Loulalo

Dávám přednost sádlu.

Pokud mám český česnek (náš ze zahrádky) dávám 2 stroužky, jinak 4 :-)

Příloha je vhodná jakákoliv. My máme rádi rýži :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš z vepříka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mzP3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš z vepříka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mzP3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
guláš recept, maďarsky zauzená paprika, vepřový guláš bez papriky

Suroviny:
sádlo, maso vepřové, cibule, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, česnek, mouka hladká, majoránka, kmín celý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu