Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné mini croissanty

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Katusha Katusha

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 18 ks

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Orestujeme na drobno nakrájenou slaninu a cibuli. Přidáme pokrájené houby, sůl, pepř a podusíme. Krok 2: Těsto rozdělíme na 18 trojúhelníčků. Naplníme směsí a zabalíme. Potřeme vajíčkem. Krok 3: Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 15 min.

Zveřejněno 30. 8. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné mini croissanty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ov0r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné mini croissanty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ov0r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Aha, vycházela jsem z toho, že v původním receptu je uvedena doba pečení cca 15 min. Tak jsem je chtěla předpéct, uložit a postupně odebírat podle momentální chuti. třeba i bez náplně, ale jakoby čerstvé.
Ještě jeden podstatný dotaz, prosím: mezi jakým zbožím mám hledat, Po přečtení receptu jsem si představovala, že je to chlazené, podobné jako třeba těsto na pizzu nebo lístkové. Teprve po podrobném prozkoumání obrázku mi to vychází na plechovku. Omlouvám se, že ještě prudím.
Děkuju za odpověď.

JanaH: i tam občas bývají rolovaná listová těsta ;-)

Zobrazit 3 starší odpovědi

Moc děkuju,:yes:
V sobotu se v Lidlu zastavím. Vařím jen pro sebe, někdy mám taky chuť na něco sladkého, myslím, že by šlo je předpéct a v případě potřeby vytáhnout z mrazáku a dodělat.

JanaH: jsou upečené zhruba za pět minut, předpékat není nutno - možná zmrazit nějakou složitější náplň:-) Z jedné plechovky je šest normálních croissantů

Inka1, Katusha,nemůžete prosím přidat fotku, jak to balení vypadá?
V Lidlu občas nakupuju, ale nikdy jsem si toho těsta něvšimla. Pravda, nehledala jsem, neb jsem nevěděla, že existuje.
Díky.

JanaH: Přidala jsem fotku;-)

Těsto na croissanty z lídlu jsem již zkoušela, ale přišlo mi dost sladké abych plnila slanou náplní . Tak používám jen se sladkou náplní. Tady bych raději použila doma vyrobené těsto anebo listové. Jinak houbová náplň :yes: Jen kdyby už konečně rostly ;-)

Vůbec nevím, že se dá koupit těsto na croissanty :-O:-O

Katusha: díky za obrázek, kouknu po něm :-)

Zobrazit starší odpověď

Tématické fráze:
crosany, plněné croisanty, mini croissant, mini croissant recept, mini croissanty, plněné croasanty, plněné crosany, plněné slané croissanty, croissant recept, mini croasant, mini croissanty recept, těsto na croissanty z lidlu, croasan plněných ořechů, croissant recepty, crosany z listkoveho testa, recept mini croasant, mini croasan, croissant bez vajíček, těsto na crosany, plněný croasant

Suroviny:
těsto na croissanty, cibule, slanina, houby, sůl, pepř, vejce

Přidat fotografie receptu