Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 049 kJ / 1 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 216,81 g |
| Tuky | 72,42 g |
| Vláknina | 20,55 g |
| Cholesterol | 740 mg |
| Sodík | 970 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 34,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0njL
Moje poznámka
Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0njL
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 22 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 9 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 9 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 9 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
guláš na pórku,
bezlepkový vepřový guláš,
bezlepkovej guláš recept,
gulas porek,
pórek guláš,
porek na žampionech,
vepřový guláš do sklinek,
lidl hovězí guláš,
seitan
Suroviny:
plec vepřová,
žampióny,
smetana,
pórek,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
koření,
bujón,
paprika sušená sladká,
jizerka,
majoránka
Komentáře (2)
Papriku bych přidal před žampiony...
Když vařím "bezlepek", tak dám více cibule (sladkost posléze srazím troškou octa), poctivě ji "pozlatím", pak pořádně rozvařím a nemusím zahušťovat...
Když se potýkáte s hrudkami mouky, tak dejte studenou tekutinu do zavařovačky, přidejte mouku a sklenicí řácky zašejkrujte (je fajn sklínku napřed zadeklovat
No a pro sicher je pak dobré záklechtku do guláše nalít přes sítko