Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Wok - smazene hovezi s mladou cibulkou

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

vybusna vybusna

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 223 kJ /
1 009 kcal
Bílkoviny104,80 g
Tuky37,88 g
Vláknina39,85 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 2,91 g
Sůl6,70 g
Sacharidy56,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso pokrajame na tenke rezance. Sojovu omacku, cili olej, tamarindovu pastu, palmovy cukor a cesnak zmiesame a namarinujeme tym maso. Marinujeme najmenej 1 hodinu. Krok 2: Vo woku na oleji oprazime mladu cibulku pokial nezacne hnednut, pridame maso aj s marinadou a opekame na plnom ohni asi 5 minut. Hotove jedlo posypeme koriandrom a hned podavame.

Zveřejněno 28. 6. 2009

Poznámka autorky vybusna

azijska kuchyna je v podstate velmi velmi jednoducha...pokial mate vsetky tie polotovarove komponenty. pokial si objednate vsetky naraz, tak mozete azijsku kuchynu robit furt....je naozaj uzasne rychla.

tamarindova pasta

http://www.vitamina.cz/Tamarindova-pasta-200g-LUCI...

palmovy cukor

http://www.fairove.cz/doc-fair-trade-palmovy-cukr....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Wok - smazene hovezi s mladou cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MjP1

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Wok - smazene hovezi s mladou cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MjP1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

paprika....ta tamarindova pasta, je taka kyselkava, takze co ti doporucujem...pred zacatim pecenia zakvapni octom...no a aj trochu hnedeho cukru prisypni...vytvori to taky karamelovy zos....nesladky.
vrele doporucujem tie kucerave rezance....je to efektne a syte...

Vypadá to úžasně. Mám zrovna naložené hovězí na čínu. Asi se budu u tebe trochu inspirovat. :yes::-):-p +;-)

Špagetko:-)vše nejlepší,hodně zdravíčka a trvalý úsměv;-):-),(mimochodem máš krásné,bohužel už dnes málo dávané jméno;-)

Tak toto je opravdu mňamka!:-p:yes:+

Vybusna, no to musí být teda lahoda!:-p:-p Velmi výstižné fotky a určitě to chutná tak, jak vypadá.:-))
Bodík!:yes:

vybusna - krásný recept a nádherná, lákavá fotečka, ukládám a Ty máš bodík :yes::-)

vybusna dík :-8 - i když můj muž říká, že já svátek nemám - no jo, můžu za to, že v kalendáři je jen mužská podoba - zas nadvláda chlapů :-D:-D:-D

spagi...vsetko najlepsie

Sakryš Výbušná, to to vypadá nádherně a hned bych si to dala, ale můžu to uvařit, až seženu ty ingredience co tam máš, aby to bylo originální-já takové všelijaké "jako číny" dělám často a uchyluju se k nim, když nemám momentální inspiraci a vždycky se to vyvede a chutná, je to vděčné jídlo, vždy s jinou chutí. Dávám ti bodíka:yes:

Elizo - věřím, že je to k nas...Můj muž kromě tradičních věcí, co se zásadně nepůjčují, rozšířil i o nový foťák, co jsme si nedávno pořídili. Foťák půjčit ano, ale ten starý ;-):-D;-)
vybusna äno, včera jsem měla svátek... ;-):-8

eliza...presne presne...tie rezance su detail, ktore fotku vzdy osviezi....spagetka...tak to sme sa s manzelom schuti zasmiali.....tu pastu si dostala k nejakemu sviatku, alebo ako?:-D

Výbušná, díky :-8, ale teď mi to moc nejde...:-( Syn půjčil můj foťák kamarádce (i přes můj zákaz :-S ) a ta s ním odjela kamsi do zahraničí...:-// Syn je se svým foťákem v Provence a mně tady nechali takovou starou "plečku". Ani jedna fotka z dnešního focení brokolicového salátu se mi nepovedla, buď jsou hozené do zelena, nebo dočervena, nebo jsou rozmazané... Promiň, že to píšu pod tvůj recept, ale jsem naštvaná.
Na těch tvých fotkách jsou kouzelné ty kudrnaté nudličky, ty já bych mohla pořád...:-p

vybusa, díky za recept - dostala jsem totiž včera tu tamarindovou pastu a přemýšlela co s ní ;-):-p:yes:

no eliza...neviem, ci na teba v robeni fotiek niekto ma....silne o tom pochybujem....:-)

Tak to určitě stojí za vyzkoušení, bude to dobrota. Děkuju za pěkný recept i odkazy, jdu je prozkoumat ;-).
Mimochodem, krásné fotečky! :-)

dakujem mirca:-8...ked som otvorila ten palmovy cukor...tak to bola tak neidentifikovatelna vona...mozno vzdialene...velmi vzdialene kakao...no a chut....ten karamel je nepatrny...a este k tomu nesladky karamel....ten cukor je naozaj malo sladky....mozno tie dve pl by vystacili na jednu cl bieleho..ten tamarind je taka polotekuta tmava pasta kyslej chuti, takze to maso ma taku sviezu kyselkavu chut. ja som pouzila jarnu cibulku a uz to neurobim, pretoze sa mi rozpadla...budem pouzivat salotku. tato znacka oleja je zvlastna chutove...nezanechala stiplavu chut, ale chut tej cili papricky...este som taky nemala....

Tedy Výbušná:-O:-).Ač jsem po obědě sotva 25min(a že jsem se pěkně napucla:-8:-p),tak toto z fotečky bych si dala hned;-).TA barvička toho masa:-p,k tomu samá dobrá dochucovadla:-p.No ještě že je Slovensko nebo dnes Německo? tak daleko;-).Jinak bych už byla na cestě:-D:-D.Takovéhle dobrůtky si dávám v Teplicích nebo v Praze u "originál" asijských kuchařů a je to vždy vééélká dobrota.Sice nevím jak v této kombinaci chutná palm.cukr(tedy kromě toho že je podoben karamelu),ale dovolím si dát první boďku již teď,dříve než vyzkouším a ochutnám naostro;-).Plus k tomu letí receptík do mých nenasytných oblíbených:-))

Tématické fráze:
tamarindova pasta, vybušna pasta, wok recepty, mail mgsa.cl loc:cz, tamarindová pasta recept, smazene hovezi maso, hovězí po vietnamsku, mail prismaflex.tie.cl loc:cz, hovezi na cibulce, hovezi wok, mail okabus.cl loc:cz, mail vitamina.cl loc:cz, mail coinpal.tie.cl loc:cz, mail proyectos.tie.cl loc:cz, mail tecnofrio.tie.cl loc:cz, hovezi na cinu, tamarindová pasta recepty, azijska jidla, wok recept, azijska jidla

Suroviny:
plátek hovězí, omáčka sojová, olej chili, pasta tamarindová, cukr palmový, česnek, olej slunečnicový, cibulka jarní, koriandr

Přidat fotografie receptu