Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 060 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,68 g |
Tuky | 27,01 g |
Vláknina | 57,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 140,44 g |
Postup přípravy
Medzitým prekrájame listy a vhodíme do vriacej vody k stonkám. Necháme len zavädnúť, nevaríme viac, potom scedíme. Takto si uchová krásnu zelenú farbu. Krok 3: Do oleja pretlačíme cesnak. Zmiešame uvarenú šošovicu s mangoldom, pridáme ochutený olej, korenie, príp. dosolíme.
Zveřejněno 17. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka s mangoldem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pm1
Moje poznámka
Čočka s mangoldem a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pm1
Nejnovější recepty
Mrkvové řezy s mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Pstruh na bylinkách
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé máslové sušenky
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fetou a rukolou
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová krkovička se špenátem a červenou řepou
Přidáno před 19 hodinami
Husí játra na špeku s kedlubnou a žampiony (pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky jako z pekárny
Neregistrovaný před 2 minutami
Bábovka s tvarohem
Lena480 před 4 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Neregistrovaný před 4 minutami
Americké brambory pečené v tatarce
Sima1996 před 4 minutami
Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem
Neregistrovaný před 5 minutami
Pravé chilli con carne
Neregistrovaný před 8 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Neregistrovaný před 8 minutami
Čočka nakyselo s vejcem
Neregistrovaný před 8 minutami
Gratinovaný květák
Lu.Ba. před 17 minutami
Makový koláč pro spagetku
Neregistrovaný před 20 minutami
Tématické fráze:
čočka s mangoldem,
čočka s mangolem,
mangold recept,
čočkou s mangoldem,
recepty čočka mangold
Suroviny:
čočka,
bobkový list,
sůl,
listy mangoldu,
olej olivový,
česnek,
pepř
Komentáře (2)