Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 809 kJ / 2 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,93 g |
Tuky | 36,49 g |
Vláknina | 20,68 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 6,47 g |
Sůl | 16,16 g |
Sacharidy | 370,00 g |
Postup přípravy
Upečeme ve vyhřáté troubě (200°C/18-20 minut).
Zveřejněno 18. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nky
Moje poznámka
Rychlé dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nky
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 16 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 17 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 18 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 2 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 9 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 9 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 9 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 10 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 11 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 12 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 14 hodinami
Tématické fráze:
dalamánky,
prave dalamánky,
dalamánek recept,
dalamánky recept,
jednoduché dalamánky,
rychle domaci dalamánky,
výborné rychlé dalamánky,
domácí křupavé dalamánky,
domaci rychle dalamánky,
pivní dalamánky se špekem,
dalamanky od cattleen,
dalamánky z chlebové žitné mouky,
dalamánky caathlen,
dalamanky se seminky,
recept na dalamánky,
dobré a rychlé dalamánky
Suroviny:
kefír,
voda,
olej,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
kmín drcený,
droždí čerstvé
Komentáře (6)