Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 809 kJ / 2 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,93 g |
Tuky | 36,49 g |
Vláknina | 20,68 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 6,47 g |
Sůl | 16,16 g |
Sacharidy | 370,00 g |
Postup přípravy
Upečeme ve vyhřáté troubě (200°C/18-20 minut).
Zveřejněno 18. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nky
Moje poznámka
Rychlé dalamánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nky
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 8 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 8 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 8 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 8 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 8 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 8 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 9 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 9 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 10 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 11 hodinami
Tématické fráze:
dalamánky,
prave dalamánky,
dalamánek recept,
dalamánky recept,
jednoduché dalamánky,
rychle domaci dalamánky,
výborné rychlé dalamánky,
domácí křupavé dalamánky,
domaci rychle dalamánky,
pivní dalamánky se špekem,
dalamanky od cattleen,
dalamánky z chlebové žitné mouky,
dalamánky caathlen,
dalamanky se seminky,
recept na dalamánky,
dobré a rychlé dalamánky
Suroviny:
kefír,
voda,
olej,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
kmín drcený,
droždí čerstvé
Komentáře (6)