Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos s petrželkovou pastou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie535 kJ /
128 kcal
Bílkoviny8,77 g
Tuky1,55 g
Vláknina6,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 837 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy17,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lososa omyjeme, osušíme a na plech s pečícím papírem dáme kůží dolů. Všechny ingredience smícháme dohromady a rovnoměrně naneseme na filety. Krok 2: Dáme péct do předehřáté trouby na 180°C a pečeme cca 20-25 minut dle tloušťky filetů.
Podávala jsem s brambory a květákem se sýrem.

Zveřejněno 23. 9. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos s petrželkovou pastou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1oAP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos s petrželkovou pastou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1oAP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
losos s petrzelkovou omackou

Suroviny:
losos, cibule červená, petrželka zelená, pepř mletý, kapary, šťáva citronová, estragon, bílek, olej olivový

Přidat fotografie receptu