Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičkový salát s parmezánem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

evosheek evosheek

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie273 kJ /
65 kcal
Bílkoviny2,05 g
Tuky0,19 g
Vláknina7,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy11,61 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mladé ředkvičkové listy propereme, spaříme horkou vodou a nasekáme nadrobno. Krok 2: Česnek také nasekáme nadrobno.
Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na kousky. Na kousky nakrájíme také okurky a červenou cibuli. Krok 3: Vše dáme do misky, osolíme, opepříme a promícháme. Krok 4: Zakápneme olivovým olejem, limetkovou šťávou a posypeme parmezánem.

Zveřejněno 23. 9. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičkový salát s parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5vGv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičkový salát s parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5vGv

Marie

Tématické fráze:
ředkvičkový salát, ředkvičkové listy, salát s parmazánem, ředkvičkový salát - recepty, jednoduchý salát s parmezánem, recept salát ředkvičky, recept na salát s ředkvičkou, ředkvičkový salát s parmazánem

Suroviny:
ředkvičky, okurky sterilované, cibule červená, česnek, šťáva limetková, olej olivový, pepř, parmazán

Přidat fotografie receptu