Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 273 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,05 g |
Tuky | 0,19 g |
Vláknina | 7,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 11,61 g |
Postup přípravy
Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na kousky. Na kousky nakrájíme také okurky a červenou cibuli. Krok 3: Vše dáme do misky, osolíme, opepříme a promícháme. Krok 4: Zakápneme olivovým olejem, limetkovou šťávou a posypeme parmezánem.
Zveřejněno 23. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičkový salát s parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vGv
Moje poznámka
Ředkvičkový salát s parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vGv
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 16 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 2 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 2 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 2 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 2 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 2 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 2 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 3 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 4 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 5 hodinami
Tématické fráze:
ředkvičkový salát,
ředkvičkové listy,
salát s parmazánem,
ředkvičkový salát - recepty,
jednoduchý salát s parmezánem,
recept salát ředkvičky,
recept na salát s ředkvičkou,
ředkvičkový salát s parmazánem
Suroviny:
ředkvičky,
okurky sterilované,
cibule červená,
česnek,
šťáva limetková,
olej olivový,
pepř,
parmazán
Komentáře (2)