Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na černém pivě

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Denisa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 487 kJ /
594 kcal
Bílkoviny15,90 g
Tuky42,48 g
Vláknina11,77 g
Cholesterol 418 mg
Sodík 127 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy29,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře rozdělíme na čtvrtky osolíme opepříme a posypeme paprikou. Krok 2: Cibuli mrkev rajčátka nakrájíme nadrobno. Krok 3: Máslo rozpustíme a čtvrtky opečeme pak přidáme zeleninu přidáme tymian bobkový list vývar pivo a necháme 25 minut dusit. Nakonec přidáme játra a dodusíme do měkka.

Zveřejněno 28. 6. 2009

Poznámka autorky Denisa

jako příloha jsou nejlepší smažené brambory

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře na černém pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6wY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře na černém pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6wY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

A tu zakysanku přidáváme do šťávy?

No jo a ty máš bod!!! Jak to, že jsem to přehlídla?:-D:-)):yes::yes:

Játra jsem tam nedávala.;-) Jídlo je velice dobré.:yes:

Tématické fráze:
kuře na černém pivu, kuře na černém pivě, kuře na pivě, recept kuře na černém pivu jako kachna, kure na pivu, kuře na černém pivu a zelí, kuře na černém pivu v plechovce, recept kuře na černém pivu, kuře na pivě recept, kuře na černém pivu s jablky, recept kuře na černém pivě, kuřecí játra na na černém pivu, recept kuře na pive, vieorecept, kuře na černém pivu, kure s cibuli s mrkvi na pive, recept kuře na pivu, recepty kure na cernem pivu, nejlepší kuře na pivu, kuře černé pivo, na černém pivě

Suroviny:
kuře, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, cibule, mrkev, rajče, máslo, bobkový list, tymián, vývar drůbeží, pivo světlé, játra drůbeží, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu