Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aljašská treska na víně se špagetami

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

nedim nedim

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 165 kJ /
1 952 kcal
Bílkoviny64,66 g
Tuky10,83 g
Vláknina26,19 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy355,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce aljašské tresky nasolíme, okořeníme z obou stran a zprudka opečeme na pánvi s rozpáleným olejem. Krok 2: Přidáme sušená rajčata a na plátky nakrájený česnek (NIKDY ne prolisovaný), krátce opečeme, nesmí se připálit! Zalijeme vínem. Poté přidáme tomatovou šťávu a krátce provaříme. Zalijeme vývarem a necháme pár minut pod pokličkou. Krok 3: Vyjmeme tresku z pánve, do omáčky vhodíme oříšek másla obalený v hladké mouce a necháme za stálého míchání rozpustit. Omáčka by měla být krémové konzistence. Krok 4: Do omáčky vsypeme uvařené teplé špagety, důkladně promícháme a servírujeme. Rybu klademe na špagety na talíř. Můžete ozdobit bylinkami.

Zveřejněno 28. 9. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aljašská treska na víně se špagetami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZKMR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aljašská treska na víně se špagetami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZKMR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
treska na víně, zapecena treska se spagetami, ryba se spagetami, treska s tomatovou omáčkou recept, aljašská treska na kousky, losos se špagetami

Suroviny:
treska aljašská, česnek, víno bílé, šťáva tomatová, vývar, koření na ryby, sůl, máslo, těstoviny špagety

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu