Suroviny
Porce: 25 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 873 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,82 g |
Tuky | 48,63 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 146,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sněhové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oZP
Moje poznámka
Sněhové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1oZP
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 1 hodinou
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 11 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 1 hodinou
Plněné ořechy
Handour před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
Panova před 2 hodinami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 2 hodinami
Kuřecí špízy
Tacek před 2 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 2 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 3 hodinami
Tématické fráze:
sněhové lívance,
lívanečky,
snehove livnecky,
recept lívance se sněhem z bílků,
sníh lívance,
recept na lívanečky
Suroviny:
bílek,
cukr moučkový,
mouka hladká,
olej,
žloutek,
cukr vanilkový,
sůl
Komentáře