Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Třízrnný chleba s pohankou a kváskem

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 201 kJ /
2 677 kcal
Bílkoviny80,38 g
Tuky25,69 g
Vláknina38,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,25 g
Sůl18,00 g
Sacharidy511,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ve vodě rozmícháme cukr, droždí a pak i ostatní suroviny a uhněteme těsto.
Lehce ho omoučíme a v zakryté míse necháme nakynout. Krok 2: Poté propracujeme, uděláme bochník a omoučený dáme kynout na plech s pečícím papírem nebo fólií (můžeme řed kynutím naříznout). Krok 3: Vykynutý bochník zastříkneme vodou a upečeme ve vyhřáté troubě (200-220°C/40-45min).

Zveřejněno 1. 10. 2017

Poznámka autorky cathleen

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Třízrnný chleba s pohankou a kváskem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ly15

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Třízrnný chleba s pohankou a kváskem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ly15

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
žitný chléb s pohankou, kváskový chléb s acidofilním mlékem, kvaskovy chleba s pohankou, recept na kváskový chleba s pohankou

Suroviny:
voda, olej, cukr, kmín celý, kvásek, sůl, mouka pohanková, mouka celozrnná žitná jemná, mouka hladká, droždí čerstvé

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu