Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 201 kJ / 2 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,38 g |
| Tuky | 25,69 g |
| Vláknina | 38,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7,25 g |
| Sůl | 18,00 g |
| Sacharidy | 511,80 g |
Postup přípravy
Lehce ho omoučíme a v zakryté míse necháme nakynout. Krok 2: Poté propracujeme, uděláme bochník a omoučený dáme kynout na plech s pečícím papírem nebo fólií (můžeme řed kynutím naříznout). Krok 3: Vykynutý bochník zastříkneme vodou a upečeme ve vyhřáté troubě (200-220°C/40-45min).
Zveřejněno 1. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třízrnný chleba s pohankou a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly15
Moje poznámka
Třízrnný chleba s pohankou a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly15
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 9 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb s pohankou,
kváskový chléb s acidofilním mlékem,
kvaskovy chleba s pohankou,
recept na kváskový chleba s pohankou
Suroviny:
voda,
olej,
cukr,
kmín celý,
kvásek,
sůl,
mouka pohanková,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka hladká,
droždí čerstvé
Komentáře (1)