Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
Zajímavou kyselkavou chuť rebarbory v tomto receptu zvýrazníte intenzivní a aromatickou chutí zázvoru. Díky této kombinaci vznikne lehce pikantní a osvěžující marmeláda, na které si jistě pochutnáte.
Suroviny pro 1 dávka
zhruba 4 skleničky
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 186 kJ / 3 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,32 g |
Tuky | 0,48 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 817,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48jJ
Moje poznámka
Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48jJ
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 19 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 22 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 23 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci dle mé prababičky
Neregistrovaný před 57 sekundami
Kefírové muffiny s borůvkami
Neregistrovaný před 6 minutami
Slaninovosýrové houstičky
Neregistrovaný před 6 minutami
Štrúdl z rýžového papíru
Neregistrovaný před 6 minutami
Semínkový chléb
Neregistrovaný před 7 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Neregistrovaný před 10 minutami
Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena
Neregistrovaný před 12 minutami
Vepřová pečeně na minutku
Neregistrovaný před 22 minutami
Pečení na CRISP talíři v multifunkční troubě
Neregistrovaný před 33 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Neregistrovaný před 33 minutami
Tématické fráze:
rebarborový džem,
rebarborový džem se zázvorem,
rebarborový džem s mátou,
jahodová marmeláda se zázvorem,
dýnová marmeláda,
zázvorová marmeláda recept,
rebarborová štáva,
jahodový džem s mátou,
rebarborová zavařenina,
recept rebarbora džem,
jahodovo rebarborova marmelada,
marmeláda a džem z rebarbory,
zázvorový dzem recept,
recept na rebarborovou marmeládu,
reberborová marmeláda,
jahodová marmeláda s mátou,
recept na rebarborový džem,
rebarbora recepty,
dýňová marmeláda s jablky,
rebarborová
Suroviny:
rebarbora,
voda,
šťáva citronová,
zázvor čerstvý,
cukr,
zázvor kandovaný,
máta čerstvá
Komentáře (22)