Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí kousky v lahodné marinádě

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 686 kJ /
1 837 kcal
Bílkoviny30,88 g
Tuky83,27 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,00 g
Sacharidy228,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve připravíme marinádu:
smícháme tatarku, hořčici, pivo, škrob, přidáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, po lžičce papriky, kmínu, pepře a soli a nakonec sekanou petrželku. Krok 2: Rybu naporcujeme na menší kousky, je lépe, stáhneme-li kůži a porce rybky naložíme do marinády. Necháme odležet v chladu nejméně přes noc, ale lepší je vydržet dva dny.
Polohrubou mouku smícháme s grilovacím kořením, marinované kousky ryby obalujeme v mouce a smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.

Zveřejněno 7. 10. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí kousky v lahodné marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1oyR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí kousky v lahodné marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1oyR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Dneska jsem uvařila a kapřík byl vynikající<3:-*:-D

Recept se mi líbí<3V této zajímavé marinádě musel být moc dobrý:yes:;-)
Před smažením marinuji kapříka také většinou 2 dny a vždy jsme chuťově poznali,že je to kapr:-D

Anna Kocikova: ;-):-D

No, já mám rád když poznám co jím...

casino: tak zaručuju, že po dvou dnech to pořád poznáte a ještě si pochutnáte....

<3<3Zase mnamozni kaprik,asi zacnu chodit na ryby:-8:-K:yes:

<3:yes::yes:

Jana Remkova, jemmy: :-):-K:-K

Pěkný receptík,ale kdo má vydržet dva dny čekat:-Dvím,že když se chce dobrotu,tak se počkat musí.Jo nadarmo se neříká kdo si počká,ten se dočká;-)

Simona Skolakova: je to fakt o hodně lepší po dvou dnech ;-)

Tématické fráze:
rybí kousky, marináda na amura, amur v marinádě, rybí kousky recept, rybí filé naložené v tatarské omáčce, amur marináda, rybí kousky na česneku, ryba kousky recept, kapr recepty v marinade ztatarky, kapr marinovaný v tatarce, hořčici, pivu, marinovane ryby s fazolemi, rybí kousky v marinádě, recept rybí kousky, amur v horcici recepty, amur na hořčici, rybí teriyaki

Suroviny:
kapr, tatarská omáčka, hořčice plnotučná, pivo světlé, škrob bramborový, česnek, šťáva citronová, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, sůl, petrželka, mouka polohrubá, koření grilovací, olej

Přidat fotografie receptu